Νέες επιτυχίες του Τμήματος Τοξοβολίας των ΠΑγΟ της ΔΕΠΟΚΑΛ

0
454

Το Τμήμα Τοξοβολίας των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) της Κοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας, συμμετείχε στον Αγώνα Κλειστού Χώρου Α+Β Αγωνιστικής Κατηγορίας Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων, Μικρών Ηλικιακών Κατηγοριών Παίδων – Κορασίδων – Παμπαίδων – Πανκορασίδων Ολυμπιακού Τόξου και Σύνθετου Τόξου και Αναπτυξιακού Ανδρών – Γυναικών Barebow, Longbow, Instinctive και Traditional Τόξου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στη Πάτρα.

Στους Αγώνες από το Τμήμα Τοξοβολίας Ανηλίκων των ΠΑγΟ και στην Κατηγορία Παμπαίδων – Ολυμπιακό Τόξο συμμετείχαν τρεις (3) αθλητές οι οποίοι και κατέκτησαν:        Ο Θάνος Μπουλμπασάκος την 1η θέση με επίδοση 500, ο Ίων Μουχούρτης την 2η θέση με επίδοση 458 και ο Βλάσσης Τσαβαλάς την 4η θέση με επίδοση 384.

Επίσης το Τμήμα Τοξοβολίας Ενηλίκων συμμετείχε στους Αγώνες συνολικά με πέντε (5) αθλητές, 3 άνδρες και δύο γυναίκες, που κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις:

Στη Β΄ Κατηγορία Ανδρών – Ολυμπιακό Τόξο ο Πέτρος Βρακατσέλης κατέκτησε την 3η θέση με επίδοση 516, στην 6η θέση βρέθηκε ο Βασίλης Ρουμελιωτάκης ενώ ο Δημήτρης Λάμπρης, στη πρώτη του συμμετοχή σε αγώνες, κατέκτησε την 15η θέση με επίδοση 466.

Στη Β΄ Κατηγορία Γυναικών – Ολυμπιακό Τόξο η Αγγελική Μπούρα κατέκτησε την 1η θέση με επίδοση 491 ενώ η Όλγα Αγγέλου, στην πρώτη της συμμετοχή, σκαρφάλωσε στην 12η θέση του πίνακα κατάταξης με επίδοση 413.

Η Αγγελική Μπούρα και ο Πέτρος Βρακατσέλης με τις επιδόσεις τους εξασφάλισαν την πρόκριση τους στην Α΄ Αγωνιστική Κατηγορία και το δικαίωμα συμμετοχής τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Χώρου.

Στις 16 & 17 Φεβρουαρίου 2019 το Τμήμα Τοξοβολίας των ΠΑγΟ της ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Χώρου Ανδρών – Γυναικών που θα γίνει στην Αθήνα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΠΟΚΑΛ