Άρση εμπιστοσύνης στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας

0
380

Με τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Λευκάδας, την 25/9/2020, ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της Παράταξης “ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ” Κων/νος Δρακονταειδής δήλωσε ότι αποσύρεται η εμπιστοσύνη της Παράταξης στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Στ. Ρόκκο.

Ο Κ. Δρακονταειδής κατήγγειλε ότι ο κ. Ρόκκος, ως πρόεδρος του Δ.Σ., εδώ και 6 μήνες δεν έχει πράξει το ελάχιστο και δεν έχει υλοποιήσει τις αποφάσεις που είχαν παρθεί, σχετικά με την έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης με την περιβόητη και απαράδεκτη φράση “γαμ@ το μ@@@ί της μάνας τους” που εκστομίστηκε από αιρετό σε συνεδρίαση του Δ.Σ. με τηλεδιάσκεψη τον προηγούμενο Απρίλιο!

Τόνισε ότι η καλή διάθεση, η υπομονή και η εμπιστοσύνη της Παράταξης έχουν πλέον εξαντληθεί. Επίσης αναφέρθηκε και στις ευθύνες του δημάρχου κ. Χ. Καλού, ο οποίος από τη θεσμική του θέση δεν παρακολούθησε και δεν φρόντισε σε καμία περίπτωση για την υλοποίηση των αποφάσεων που είχαν παρθεί.

Τέλος δήλωσε ότι η Δημοτική Παράταξη “ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ” σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει να θεωρηθεί μέρος του προβλήματος ή ότι ανέχεται ή καλύπτει παρόμοιες απαράδεκτες καταστάσεις και μεθοδεύσεις, αναφέροντας ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες εκ μέρους της γι αυτή την στάση του Προέδρου.