Ένθερμη υποστήριξη

0
426

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κόσμο που παρευρέθη στην Κυριακάτικη παρουσίαση των υποψηφιοτήτων του συνδυασμού “ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ” από τον επικεφαλής υποψήφιο και νυν Δήμαρχο Λευκάδας κο Δρακονταειδή.

Η ενθουσιώδης παρουσία τους και ένθερμη υποστήριξη τους γέμισε με αυτοπεποίθηση όλους εμάς τους υποψηφίους συμβούλους ώστε να ατενίσουμε με αισιοδοξία τις επερχόμενες εκλογές για νίκη και ένα καλύτερο μέλλον της Λευκάδας μας.

Εκ μέρους όλων των υποψηφίων συμβούλων να ευχαριστήσω τον Κώστα για την τιμητική επιλογή του να μας συμπεριλάβει στο ανεξάρτητο και πέραν πάσης κομματικής επιρροής ή ταυτότητας ψηφοδέλτιο του.

Όλοι εμείς για την Λευκάδα οφείλουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επανεκλογή του Κώστα Δρακονταειδή ως Δήμαρχο διότι το αξίζει ώστε να ολοκληρώσει το έργο και όραμα του για την Λευκάδα.

Αλλά και η Λευκάδα αξίζει να έχει έναν Δήμαρχο σαν τον Κώστα που τον διακρίνει η εργατικότητα, η μεθοδικότητα και η αφοσίωση στον Δήμο κυρίως δε, κάτι που εγώ εκτιμώ ιδιαίτερα, το πείσμα του και “mentalite” για μια καλύτερη Λευκάδα φιλικότερη στους δημότες της με ποιοτικότερη διαβίωση, καθώς επίσης και η προσήλωση του επί τή επιτεύξη δημιουργίας της Λευκάδας ως έναν ελκυστικότερο τουριστικό προορισμό, επίτευγμα που θα φέρει ανάπτυξη στα νησιά του δήμου μας, Λευκάδα Κάλαμο και Καστό.

    Βασίλης Κατωπόδης
     ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ