Δρακονταειδής: “Να μην εκτρέφουμε με τη στάση μας το λαϊκισμό”

0
154

Σε μια τοποθέτηση με νόημα και πολλούς αποδέκτες προέβη ο Κ. Δρακονταειδής στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 8ης Ιουλίου και στη συζήτηση του θέματος για μίσθωση από το Δήμο χώρων parking στο Νυδρί.

Είναι φανερό ότι η τοποθέτησή του είχε να κάνει με τη στάση δημοτικών συμβούλων και παρατάξεων στο υπό συζήτηση θέμα αλλά και τις αντίστοιχες τοποθετήσεις τους στη συνεδρίαση της 3ης Ιουλίου 2020, που με το αποτέλεσμά της ουσιαστικά οδήγησε σε ακύρωση το σχέδιο Νυδριού – Μ. Αυλακιού μετά από διαδικασίες δεκαετιών!

“…Κοιτάξτε πως εκτρέφεται ο λαϊκισμός! Σωστά όλοι μας ζητάμε δημοτικά parking, ελεύθερα κλπ. Υπάρχει κάποιος εδώ που διαφωνεί; Νομίζω πως όχι. Λογικά κανείς και σε κανένα δημοτικό συμβούλιο υποθέτω. Ενώ λοιπόν ζητάμε αυτό, από την άλλη μεριά όταν έρχεται η στιγμή να επιλέξουμε με τη ψήφο μας την απελευθέρωση κοινόχρηστων χώρων, δεν το πράττουμε συνάδελφοι. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο τωρινό δημοτικό συμβούλιο αλλά και σε προηγούμενα.

Αυτό είναι που λέμε λαϊκισμός! Γι αυτό χρειάζεται προσοχή τι λέγαμε πριν και τι λέμε τώρα, ανάλογα με το τι θέλουμε να κερδίσουμε. Γιατί έχει πολύ μεγάλη σημασία, επαναλαμβάνω, να μην εκτρέφουμε με τη στάση μας το λαϊκισμό.

Εγώ, εμείς, η Παράταξή μας θεωρούμε ότι αυτό είναι μείζον πολιτικό ζήτημα που πρέπει να πάρουμε όλοι σοβαρά υπόψιν…”