Ευχαριστήριο για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου

0
289

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λευκάδας, θέλοντας να ενισχύσει το πασχαλινό πακέτο των ωφελούμενων της Δομής ανέπτυξε συνεργασίες για την πραγματοποίηση των δράσεών του.

Τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης, επισκέφθηκαν το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ύστερα από πρόσκληση της Δομής. Έστειλαν τις ευχές τους στους ωφελούμενους μας, χειροτεχνώντας πασχαλινές κάρτες, για τα πακέτα που ήδη είχαμε ετοιμάσει. Παράλληλα, ενημερώθηκαν για το έργο και τις δράσεις της Δομής.

Ήταν μια διασκεδαστική και συγχρόνως συγκινητική εμπειρία, για την οποία και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Δ/ντες και Εκπ/κους και φυσικά τους μικρούς μαθητές για την άμεση και θερμή ανταπόκριση τους.

Η επιχείρηση «Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος», Γκαβός Ηλίας και Ζώης Φίλιππος για άλλη μια φορά, ενίσχυσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο, προσφέροντας πακέτα με κατεψυγμένα κοτόπουλα. Τους ευχαριστούμε θερμά!

Εργαζόμενοι από το Δήμο προσέφεραν υλικά και παρασκευάσθηκαν κουλουράκια που συμπλήρωσαν το πασχαλινό πακέτο των ωφελούμενων μας.

«Προσφέρουμε στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, γεμίζουμε τις καρδιές των συνανθρώπων μας»!