Κτηματολόγιο: Η τοποθέτηση Δρακονταειδή, απόφαση του Δ. Σ. Λευκάδας.

Η Παράταξη “ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ” στήριξε τα αιτήματα του Συντονιστικού Οργάνου και με την τοποθέτηση του Κ. Δρακονταειδή στη συνεδρίαση της 13ης Ιανουαρίου, ουσιαστικά διαμόρφωσε την απόφαση του Δ. Σ. Είναι γνωστό ότι είχαμε στηρίξει και το αίτημα των συμπολιτών μας για συζήτηση του θέματος εκτός ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση της 23ης Δεκεμβρίου, που όμως απορρίφθηκε από τις παρατάξεις της πλειοψηφίας.

Ήταν ομολογουμένως άριστα τεκμηριωμένη η τοποθέτηση του πρώην Δημάρχου Κων/νου Δρακονταειδή στο Δ. Σ, σχετικά με τα προβλήματα του Κτηματολογίου που ταλανίζουν περιοχές του Δήμου Λευκάδας και ταλαιπωρούν τους πολίτες, αποδεικνύοντας ότι γνωρίζει όσο ελάχιστοι το ζήτημα και επιδεικνύοντας άνεση στη διαδικασία. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι η πρότασή του ουσιαστικά μετατράπηκε σε απόφαση του Δ. Σ.

Θυμίζουμε ότι το αίτημα του Συντονιστικού για συζήτηση του θέματος στο Δ. Σ. εκτός ημερησίας διάταξης στη συνεδρίαση της 23ης Δεκεμβρίου είχε απορριφθεί στη διαδικασία με τις παρατάξεις Καλού και Σολδάτου να καταψηφίζουν. Στη ψηφοφορία το αποτέλεσμα ήταν 13-13 και χρειάστηκε ο Πρόεδρος του Δ. Σ. να κάνει χρήση της… διπλής ψήφου, αφού προηγουμένως ο Δήμαρχος Χ. Καλός είχε τοποθετηθεί αρνητικά!

Παρακολουθείστε σε βίντεο την τοποθέτηση Δρακονταειδή.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα