Βασίλης Κατωπόδης: Ποιο το νόημα του κλεισίματος της οδού 8ης Μεραρχίας;

Κανένα, ει μη μόνον προς άγρα εντυπώσεων, αφού η υπόθεση μετά από 50 χρόνια έχει καταλήξει στο Συμβούλιο Επικρατείας και οι δικαιούχοι θα λάβουν τα νόμιμα.Είχε όμως ένα βαθύτερο αποτέλεσμα και απάντηση σε όσους ακόμη έχουν δεύτερες σκέψεις για την απλή αναλογική των Δημοτικών εκλογών.

Όλοι οι Δημοτικοί ιθύνοντες πρώην νυν και υποψήφιοι γοερά ή σιωπηρά, πλην Λακεδαιμονίων, συναίνεσαν και στάθηκαν απέναντι στο ατόπημα του κλεισίματος της οδού 8ης Μεραρχίας που όχι μόνο προκάλεσε αλλά και ταλαιπώρησε πολλούς από τους συνδημότες μας πόσον μάλλον δε που εγκυμονούσε κινδύνους ατυχήματος .

Αυτό είναι μια καλή αρχή για το γίγνεσθαι της νέας Δημοτικής περιόδου για συναίνεση και συνεργασία. Ίσως να ήταν ακόμη πιο ισχυρή η απάντηση,έναντι της συγκεκριμένης αλλά και κάθε άλλης ενέργειας εις βάρος των Δημοτών και της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης, η φυσική παρουσία πρώην και νυν αιρετών του Δήμου Λευκάδας μετά μάλιστα την απειλή του εγκεφάλου του εγχειρήματος ο οποίος μέσω του Δημάρχου παλιμπαιδίζοντας ανέφερε ότι θα οδηγήσει τους Λευκαδίτες στις επικείμενες εκλογές με τον δρόμο κλειστό.

Τρανή λοιπόν η ευκαιρία να πράξουμε το δέον κι όχι το συγκεκαλυμμένο.

Βασίλης Κατωπόδης
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα