Δήμος Λευκάδας: πιο Χαρδαλιάς… πεθαίνεις!

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ο πρ. δήμαρχος και επικεφαλής της Παράταξης “ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ” Κ. Δρακονταειδής, σχολιάζει την απόφαση της δημοτικής αρχής να επανέλθουν οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου στην εποχή των τηλεδιασκέψεων, χωρίς να υπάρχει κεντρική απαγόρευση για συνεδριάσεις κεκλεισμένων των θυρών.

“Ενημερωθήκαμε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λευκάδας, ότι η επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα γίνει με τηλεδιάσκεψη!!!
Σε τηλεφωνική επαφή που είχα μαζί του, με ενημέρωσε ότι όσο υπάρχει αυξημένος αριθμός κρουσμάτων, οι συνεδιάσεις θα γίνονται με τηλεδιάσκεψη. Επίσης ότι αυτή η απόφασή του, ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου.
Μέχρι τώρα, δεν υπάρχει από τη μεριά της πολιτείας απαγόρευση για να γίνονται οι συνεδριάσεις κεκλεισμένων των θυρών και αυτονοήτως με όλα τα απαιτούμενα μέτρα (μάσκες, αποστάσεις, κ.λπ.).
Ώ Ελλάδα!!! Ώ Λευκάδα!!!
Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς γεμάτα, η διασκέδαση καλά κρατεί, στις εκκλησίες συναθροίζονται κανονικά και τόσα άλλα γύρω μας, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και τον Δήμαρχο η μια συνεδρίαση το μήνα, κεκλεισμένων των θυρών, τους ενόχλησε!!!
Θα το πω καθαρά, αν μπορούσαν να την καταργήσουν κι αυτή, με τις ευλογίες της κυβέρνησης φυσικά, θα το έκαναν ευχαρίστως!!!
Θέλουν “ψηφιακή – εικονική” Δημοκρατία!!!
Θέλουν “ψηφιακούς – εικονικούς” ανθρώπους!!!
Θέλουν “ψηφιακές – εικονικές” απόψεις!!!
Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε!!!
Είμαστε απέναντί τους!!!”

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα