Δημοπρατείται έργο για τη βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων στον Δήμο Λευκάδας

    Λευκάδα 23-7-2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

Εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λευκάδας οι όροι διακήρυξης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» προϋπολογισμού 270.000€ και ορίστηκε η ημερομηνία δημοπράτησης του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την Δευτέρα 19-8-2019.

Με το έργο αυτό προβλέπονται παρεμβάσεις στα γήπεδα του τένις και 5×5 στην πόλη της Λευκάδας και στα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ στην Βασιλική.

Συγκεκριμένα θα γίνουν οι εξής εργασίες:

  • Βελτίωση του γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 του Δήμου Λευκάδας, που βρίσκεται στην περιοχή Βαρδάνια Λευκάδας. Προβλέπεται η αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα, των γκολπόστ, των πάγκων αναπληρωματικών, η τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων στις κερκίδες και η κατασκευή ενός στεγάστρου σκίασης.
  • Αποκατάσταση – Βελτίωση γηπέδου τένις που βρίσκονται στην περιοχή Βαρδάνια Λευκάδας. Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν είναι αντικατάσταση παλαιού συνθετικού, προμήθεια, και τοποθέτηση μεταλλικών ιστών και φιλέ τένις και πάγκου αναπληρωματικών.
  • Αποκατάσταση γηπέδων Μπάσκετ – Βόλεϊ. Τα γήπεδα βρίσκονται στην Βασιλική της Δ.Ε Απολλωνίων. Προβλέπεται η Αποκατάσταση – επέκταση του γηπέδου σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του σχεδίου πόλης της Βασιλικής, η αντικατάσταση της υφιστάμενης περίφραξης με νέα, η επίστρωση αγωνιστικού χώρου με ελαστικοσυνθετικό τάπητα, η αντικατάσταση εξοπλισμού βόλεϊ (μεταλλικές κολώνες και φιλέ) και μπάσκετ (ζεύγος μπασκετών) και η τοποθέτηση πάγκων αναπληρωματικών.

Υλοποιείται με το έργο αυτό, μια ακόμα δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση των χώρων άθλησης του Δήμου Λευκάδας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα