Δρακονταειδής: Με το ν.σ. “Επενδύω στην Ελλάδα” ιδιωτικοποιούνται δημοτικές υπηρεσίες (video)

Με αφορμή την σημερινή εισαγωγή στο ελληνικό κοινοβούλιο για συζήτηση ενός νομοσχεδίου διακοσίων οκτώ άρθρων, με τίτλο “Επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις”, ο επικεφαλής της Παράταξης “ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ” Κ. Δρακονταειδής, ζήτησε να συζητηθεί το θέμα επειγόντως στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς μεταξύ άλλων υπάρχουν και σοβαρά ζητήματα που αφορούν τους δήμους.

Με βάση τις συγκεκριμένες διατάξεις που αφορούν τους δήμους μπορεί πια οποιαδήποτε υπηρεσία αφορά καθαριότητα, ηλεκτροφωτισμό, πράσινο και άλλα που έπονται, καθώς σε λίγο μπορεί να έρθει και το νερό, να περάσουν σε ιδιώτες.

Επίσης υπάρχουν διατάξεις που αφορούν και τις συλλογικές συμβάσεις των εργαζομένων στους δήμους, καθώς και ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως για παράδειγμα το τι σημαίνει απαρτία.

Εάν για παράδειγμα η απαρτία διαπιστώνεται στην αρχή, στο τέλος όταν συζητούνται τα θέματα μπορούν να μείνουν δύο και να ψηφίσουν και η απόφαση να είναι νόμιμη!”

Ο Κ. Δρακονταειδης θεώρησε ότι το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να τοποθετηθεί, όπως τοποθετούνται σε όλη την Ελλάδα αντίστοιχα τα δημοτικά συμβούλια σήμερα.

Πηγή: https://www.lefkadatoday.gr

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα