Ελένη Σκλαβενίτη, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Λευκάδας: “ακόμα κι αν διαφωνούμε ο στόχος μας είναι ένας: Να συμβάλλουμε να λειτουργήσει ο Δήμος μας αποτελεσματικά.”

κ. Δήμαρχε, αγαπητοί Δημότες Λευκάδας

 

Κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Δρακονταειδή Κωνσταντίνο για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο ” Όλοι για την Λευκάδα “.

Δεν είναι τυχαίος ο τίτλος αν αναλογιστούμε ότι τα καλύτερα αποτελέσματα δράσεων δημιουργούνται και αποδίδουν τα μέγιστα όταν οι πολίτες βάζουν όλοι μαζί ο καθένας το λιθαράκι του για την δημιουργία και ανάπτυξη του τόπου τους.

Τα χρόνια που διανύουμε είναι δύσκολα και η πραγματική λύση έγκειται στην ανάπτυξη των Δήμων και Περιφερειών. Δεν θα σας κουράσω με περιττά λόγια για αυτονόητα πράγματα.

Θα ευχηθώ απλά να είμαστε γεροί να ανταμώνουμε και να συζητάμε δημιουργικά ακόμα κι αν διαφωνούμε ο στόχος μας είναι ένας: να συμβάλλουμε να λειτουργήσει ο Δήμος μας αποτελεσματικά.

Με ελπίδα και αισιοδοξία να συνεχίσουμε όλοι μαζί τις προσπάθειες μας για την συνεχή βελτίωση της πόλης μας.

Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να τονώσουμε τις κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις, να προστατέψουμε το περιβάλλον του νησιού μας.

Να διαφυλάξουμε και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής της Λευκάδας.

 

Με Εκτίμηση
Ελένη Σκλαβενίτη
Υπάλληλος Υπουργείου Τουρισμού
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα