Ευάγγελος Σκλαβενίτης: Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα Αυτοδιοικητικά, πηγάζει από τη διάθεση να είμαι ενεργός πολίτης και να προσφέρω, στο μέτρο των δυνάμεών μου, στον τόπο μου

Φίλες και φίλοι, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ”, με υποψήφιο Δήμαρχο τον σημερινό δήμαρχο Κωνσταντίνο Δρακονταειδή.

Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα Αυτοδιοικητικά, πηγάζει από τη διάθεση να είμαι ενεργός πολίτης και να προσφέρω, στο μέτρο των δυνάμεών μου, στον τόπο μου.

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο είναι πέρα από κομματικές και ιδεολογικές αντιλήψεις.

► Εντάχθηκα σ’ αυτό, γιατί διαπίστωσα ότι μαζί έχουν συστρατευθεί άνδρες και γυναίκες διαφόρων πολιτικο – ιδεολογικών αναφορών.

► Εντάχθηκα σ’ αυτό, γιατί διαπίστωσα ότι τα προηγούμενα χρόνια αυτής της Δημοτικής Αρχής, ήταν χρόνια που πήγαν το Δήμο μας βήματα μπροστά.

► Εντάχθηκα σ’ αυτό, για να συμβάλω κι εγώ, ως μέλος μιας συλλογικότητας, στη λύση των προβλημάτων και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας

Για το λόγο αυτό, σας ζητώ να δείξετε την εμπιστοσύνη σας στην Δημοτική Κίνηση «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» και στο πρόσωπο μου.

 

Ευάγγελος Σκλαβενίτης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Ελλομένου

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα