Η γυναικεία ομάδα του Πανλευκάδιου στον Δήμαρχο Λευκάδας

                                                                 Λευκάδα 1-2-2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

     Την Τετάρτη 31-1-2018 ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής με την παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού και Πολιτικής Προστασίας κ. Σπυρίδωνα Πολίτη δέχθηκε αντιπροσωπεία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Πανλευκάδιου. Από πλευράς Πανλευκάδιου οι παίκτριες συνοδεύονταν από τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Μιχάλη Κατωπόδη, τον Γενικό Γραμματέα κ. Παναγιώτη Μεϊντάνη και τον προπονητή κ. Ιωάννη Βακουφτσή.

Η συνάντηση αυτή είχε έντονο συμβολισμό και έγινε προκειμένου να εκφραστεί από πλευράς της Δημοτικής Αρχής αφενός μεν η ικανοποίηση για τη δημιουργία της πρώτης γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου στη Λευκάδα, η οποία αγωνίζεται επίσημα στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, και αφετέρου να συζητηθούν τα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζει στη λειτουργία της και στα οποία ο Δήμος δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός στα πλαίσια των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων του.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα και οι παίκτριες δέχθηκαν αναμνηστικό έπαινο από τον Δήμαρχο Λευκάδας.

Ευχόμαστε στις αθλήτριες, τους προπονητές και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου την καλύτερη δυνατή πορεία και γιατί όχι και στην Α’ Εθνική.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα