Η Δημοτική Κίνηση “Όλοι για τη Λευκάδα” στο πλευρό του επαγγελματία

     Με το πέρας  των Φαρομανητών και την πολύ επιτυχημένη καρναβαλική παρέλαση, η Λευκάδα αρχίζει σιγά-σιγά να μπαίνει στο πνεύμα της τουριστικής περιόδου με τις επιχειρήσεις να ετοιμάζονται για την υποδοχή του τουριστικού ρεύματος του καλοκαιριού που, όπως φαίνεται, θα είναι κι αυτή την χρονιά σε πολύ καλά επίπεδα.

     Πολλά έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα από την Δημοτική αρχή ως προς τη βελτίωση των υποδομών, καθώς επίσης και την ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της Λευκάδας που συμβάλει κατά πολύ στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος. Για του λόγου το αληθές, περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ έχουν δαπανηθεί σε έργα μόνο την τελευταία πενταετία, υπάρχουν βεβαίως πολλά ακόμα να γίνουν.

     Όμως “Ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο”.

      Είναι στην βούληση και τους σχεδιασμούς  του συνδυασμού μας “ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ” για την νέα Δημοτική περίοδο καθώς και δέσμευση όλων των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, να σταθούμε στο πλευρό του επαγγελματία και επιχειρηματία της  Λευκάδας ώστε να συνδράμουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων τους που θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το τουριστικό προϊόν των νησιών μας.

     Κάθε επισήμανση και πρόταση για την αρτιότερη λειτουργία των επιχειρήσεων είναι ευπρόσδεκτη ώστε κάθε υπεύθυνος σε κάθε τομέα να βρεθεί έμπρακτα στο πλευρό του επαγγελματία της τοπικής αγοράς.

     Είναι καθήκον όλων να θέσουμε ως πρωταρχικό στόχο την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού που θα δώσει νέα πνοή στην οικονομία της Λευκάδας κι αυτό θα πραγματοποιηθεί σε αγαστή συνεργασία της Δημοτικής αρχής με τους επαγγελματίες, τους οποίους θα στηρίξουμε με κάθε μέσον και τρόπο.

 

                                                         Με εκτίμηση                                                                                                             Βασίλης Κατωπόδης                                                                                             Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος                                        “ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ”

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα