Θανάσης Περδικάρης: “Αυτή η Δημοτική Αρχή δίνει εγγυήσεις συνέπειας λόγων και έργων”

Στο Δήμο Λευκάδας διεκδικούμε ξανά την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, απευθυνόμενοι στη δίκαιη κρίση τους για τα πρόσωπα, τις παρουσίες, τις πρακτικές και τα αποτελέσματα στη θητεία αυτής της Δημοτικής Αρχής.
Γιατί περπατήσαμε με την κοινωνία σε καθαρούς – ανοιχτούς δρόμους. Εκείνους τους δρόμους με το γραμμένο σύνθημα «κάθε άνθρωπος αξίζει όσο κάθε άνθρωπος»!
Γιατί υπάρχουν «μουσικές» μέσα μας που ηχούν πιο μελωδικά από τα ψεύτικα λόγια, τις ανέξοδες κορώνες, τις υπερβολές, το λαϊκισμό, την κολακεία, τις ύβρεις και τελευταία την πολύ παλιά και γνωστή συνταγή του βολέματος.
Είναι οι ίδιες «μουσικές» που μας έδωσαν τη δύναμη να πετύχουμε πολλά μέχρι σήμερα. Αυτές που θα μας βοηθήσουν να σταθούμε μπροστά στους πολίτες ζητώντας τους να μας εμπιστευτούν ξανά σε όσα σχεδιάζουμε για το μέλλον του τόπου μας.
Γιατί αυτή η Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Δρακονταειδή δίνει εγγυήσεις συνέπειας λόγων και έργων, αντλώντας δύναμη από τη συνάντησή της και το διάλογο με όλους τους πολίτες των νησιών μας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα