Θανάσης Περδικάρης: Με τη λάσπη αυτοί; Με την κοινωνία εμείς!

Σε όλη τη θητεία μας δώσαμε έμφαση στην ουσία, προτάξαμε τις ανάγκες των πολλών και με σκληρές διεκδικήσεις καταφέραμε να κερδίσουμε πάρα πολλά σε μια δύσκολη συγκυρία.

Το έργο μας, απτό και μετρήσιμο πλέον, πείθει τους πολίτες και αποστομώνει εκείνους τους τοπικούς κιτρινιστές που αφιέρωσαν την 5χρονη μίζερη καθημερινότητά τους στην παραπληροφόρηση της κοινωνίας και την κατασυκοφάντηση αυτής της Δημοτικής Αρχής. Όμως αυτή η τακτική, που δεν έχει προηγούμενο στο μικρό μας τόπο και μετά από όσα συνέβησαν ή συμβαίνουν, τελικά αποδεικνύεται τίτλος τιμής για μας και ένα μεγάλο ατού για την πορεία μας προς τις εκλογές.

Γιατί τώρα αφού…«έκαστος εφ’ ω ετάχθη», οι μάσκες έπεσαν και αποκαλύφθηκαν τα σχέδια αυτών των συγκεκριμένων ερασιτεχνών και επαγγελματιών (τρομάρα τους) «δημοσιογράφων». Βαθύς πόνος, ξε-βόλεμα, αλαζονεία, ιδιοτέλεια, τακτοποίηση ή μη δικών τους ανθρώπων, υπόγειες πολιτικές και όχι μόνο διαδρομές, στέρηση της δυνατότητας προσκόλλησης στη Δημοτική Αρχή, είναι κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της πρωτοφανούς κοινωνικής συμπεριφοράς.

Έτσι «δημοσιογράφησαν» από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 κι αυτό βέβαια δεν πρόκειται να αλλάξει τώρα, λίγες μόνο ημέρες πριν τις εκλογές. Ο πόλεμος λάσπης είναι βολικός για όσους θέλουν να εξαφανίσουν όχι μόνο την πραγματικότητα, γιατί δεν …συμφωνεί μαζί τους αλλά και τις δικές τους σκοπιμότητες, τα δικά τους «θέλω», πιθανά και τα ανομήματά τους.

Επιδιώκουν να κρύψουν το πραγματικό πρόσωπο και το έργο της Δημοτικής Αρχής, όλοι όσοι αισθάνονται στο στοιχείο τους, χωμένοι μέχρι τον λαιμό στη λάσπη και έχουν συνδέσει το όποιο μέλλον τους με αυτή. «Δεν ορρωδούν προ ουδενός» όταν παίζουν στην έδρα τους, στο βούρκο. Εκεί θα τους αφήσουμε, να σέρνονται και να κτυπιούνται μεταξύ τους μέχρι αλληλοεξόντωσης.

Εμείς με αξιοπρέπεια (λέξη άγνωστη γι’ αυτούς) και αρνούμενοι να μπούμε σε «λούκια», θα εξακολουθήσουμε να συνομιλούμε με την κοινωνία, να επιμένουμε ενωτικά και συναινετικά, να είμαστε μαχητικοί, δημιουργικοί, αποτελεσματικοί και κοινωνικά χρήσιμοι.

Διεκδικούμε ξανά την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, απευθυνόμενοι στη δίκαιη κρίση τους για τα πρόσωπα, τις παρουσίες, τις πρακτικές και τα αποτελέσματα στη θητεία αυτής της Δημοτικής Αρχής. Για να συνεχίσουμε το οδοιπορικό μας στους καθαρούς – ανοιχτούς δρόμους που μαζί περπατήσαμε. Εκείνους τους δρόμους με το γραμμένο σύνθημα «κάθε άνθρωπος αξίζει όσο κάθε άνθρωπος»!

Με τη λάσπη λοιπόν αυτοί; Με την κοινωνία εμείς!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα