Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Γηροκομείου & Κοινωνικών δομών Δήμου Λευκάδας

                                                       Λευκάδα 29-1-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

     Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Οίκου Πρόνοιας Λευκάδας–Γηροκομείο και των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λευκάδας, Κοινωνικό Φαρμακείο και Κοινωνικό Συσσίτιο, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής και ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Κοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ κ. Αθανάσιος Περδικάρης.

Ο Δήμος Λευκάδας σε συνεργασία με την  Μη Κυβερνητική Οργάνωση Equal Society υλοποιούν το Κοινωνικό Συσσίτιο (με τη βοήθεια του Γηροκομείου) και το Κοινωνικό Φαρμακείο, δύο δομές με μεγάλη κοινωνική προσφορά.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, και μέλος του Δ.Σ. του Γηροκομείου, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των συγκεκριμένων δομών, στην άριστη συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη και την Equal Society. Αναφέρθηκε επίσης στη συμβολή των εργαζομένων στην καλή λειτουργία του Γηροκομείου και στην υλοποίηση των παραπάνω Κοινωνικών Δομών.

Τέλος, επισήμανε ότι ο Δήμος Λευκάδας εντάχθηκε σε όλες τις κοινωφελείς δράσεις που προέβλεπε ο Νόμος 4320/2015, που κατέθεσε η κυβέρνηση, για την αντιμετώπιση της φτώχειας και των διακρίσεων και οι οποίες βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη υλοποίησης.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα