Μάρκος Νικητάκης:”Δεν γουστάρουμε να στύψουμε τους πολίτες. Η εισπραξιμότητα αυξήθηκε γιατί κυνηγήσαμε όσους δεν πλήρωναν.”

Την επιθυμία του κάποιοι στο δημοτικό συμβούλιο να μην είναι τόσο μίζεροι, εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Μάρκος Nικητάκης, στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας.

“Κάθε μικρόφωνο δεν είναι ένα προεκλογικό μπαλκόνι, καθώς πέρυσι η δημοτική αρχή πραγματοποίησε δημόσιο απολογισμό στο κοινό, αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο και έρχεται τώρα κ. Γληγόρης και μας λέει ότι έπρεπε στον απολογισμό να πούμε ξανά τα ίδια πράγματα. Δεν μπορεί να μας εγκαλεί ότι δεν φέραμε καταστάσεις. Έχουμε κάνει απολογισμό και το γνωρίζει πολύ καλά.”

Σχετικά με την εισπραξιμότητα δεν γουστάρουμε να στύψουμε και να κάνουμε λεμονόκουπες τους πολίτες. Δεν το θέλουμε και σε ότι με αφορά δεν θα το κάνω. Το ότι ανεβάσαμε την εισπραξιμότητα είναι γιατί κυνηγήσαμε όσους είχαν και δεν πλήρωναν, όχι όσους δεν είχαν. Ξεχνάτε επίσης ότι μεσολάβησαν και οι 120 δόσεις που αυτό στα ποσοστά εισπραξιμότητας είναι μείον. Είναι άλλο να πληρώνεις εφάπαξ, άλλο σε δύο δόσεις κι άλλο σε εκατόν είκοσι.

Επειδή έρχονται εκλογές μην έχουμε αυτή την αγωνία, όποιος έχει άγχος για τις εκλογές θα στο βγάλει έξω όχι στο δημοτικό συμβούλιο.

Προσωπικά δεν έχω κανένα άγχος και όσοι μιλούν για χρηματοδοτήσεις ρίχνουν νερό στο μύλο μας, μπορούμε να αποδείξουμε ανά πάσα στιγμή το πόσες χρηματοδοτήσεις έχουμε πάρει, καθώς στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο φέρνουμε αποδοχή χρηματοδότησης τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Μας βοηθάτε να είστε καλά, ανέφερε ότι Νικητάκης, ενώ απευθυνόμενος στον κύριο Γληγόρη του είπε ότι η μεγάλη αγωνία που έχει δεν θα του κάνει καλό.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα