ΟΤΑnews: Σκηνές ντροπής στο δημοτικό συμβούλιο Λευκάδας που έγινε με… τηλεδιάσκεψη

Αντιγραφή από: http://otanews.gr/

Σκηνές ντροπής στο δημοτικό συμβούλιο Λευκάδας που έγινε με… τηλεδιάσκεψη

Σκηνές που ντροπιάζουν την αυτοδιοίκηση εκτυλίχθηκαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λευκάδας όταν κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του επικεφαλής της παράταξης “Όλοι για την Λευκάδα” και πρώην δημάρχου, κ. Κωνσταντίνου Δρακονταείδη, ακούστηκαν από χείλη αιρετού ακραίες ύβρεις. Το εντυπωσιακότερο όλων είναι πως η συνεδρίαση γινόταν με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης λόγω του κορωνοϊού. Όπως είναι λογικό αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η αποχώρηση της παράταξης από την συνεδρίαση.

Ανάγλυφα το τι συνέβη περιγράφει σε ανάρτησή του σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δημοτικός σύμβουλος του Συνδυασμού, κ. Χρήστος Γληγόρης, ο οποίος αναφέρει: “Λυπάμαι που ο πολιτικός πολιτισμός έπεται των προσωπικών παρορμήσεων. Το γεγονός ότι θα άκουγα μέσα στον ναό των αποφάσεων του Δήμου Λευκάδας, το Δημοτικό Συμβούλιο, να εξυβρίζουν την μητέρα μου ( την γνωστή φράση των μπρουτάλ ματσό αντρουά) ή την μητέρα άλλων, με χυδαιολογήματα βγαλμένα απ’το πεζοδρόμιο, με ξεπερνάει σαν προσωπικότητα.
Το χειρότερο όλων είναι ότι ο κύριος που το ξεστόμισε, κρύβεται πίσω απ’τον πανικό του θέματος, ενώ θα μπορούσε να το πάρει πάνω του και να ζητήσει απλά μια δημόσια συγνώμη, έτσι ώστε να διαφανεί στο κατ΄ ελάχιστον, ο πολιτικός του ανδρισμός.
Φαινόμενα που εκδηλώνονται δυστυχώς, απ’την έλλειψη επιχειρημάτων..”

Η παράταξη εξέδωσε κι επίσημη ανακοίνωση η οποία είναι η εξής:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα