Πανελλήνιες διακρίσεις για το Τμήμα Τοξοβολίας των Προγραμμάτων ΑΘΛΗΣΗ για ΟΛΟΥΣ της Κοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πανελλήνιες διακρίσεις για το Τμήμα Τοξοβολίας των Προγραμμάτων ΑΘΛΗΣΗ για ΟΛΟΥΣ της Κοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας

 

Το Τμήμα Τοξοβολίας των Προγραμμάτων Άθληση για Όλους (ΠΑγΟ) της Κοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας, συμμετείχε για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου μικρών ηλικιακών κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, στο Τατόϊ.

Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 120 παιδιά από όλη την Ελλάδα ενώ από το Τμήμα Τοξοβολίας ανηλίκων των ΠΑγΟ της ΔΕΠΟΚΑΛ πήραν μέρος 2 αθλητές οι οποίοι και διακρίθηκαν, απολαμβάνοντας μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

  • Στο Ολυμπιακό Τόξο (Recurve) κατηγορίας Παμπαίδων 18 μ. ο Θάνος Μπουλμπασάκος κατέκτησε την 4η Θέση με επίδοση 535 και 16 (10άρια), μια επίδοση ισάξια μεταλλίου.
  • Στο Ολυμπιακό Τόξο (Recurve) κατηγορίας Παμπαίδων Β’ 15 μ. ο Ίων Μουχούρτης  κατέκτησε την 7η θέση με επίδοση 524 και 14 (10άρια).

Παράλληλα με τον Πανελλήνιο Αγώνα την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 οργανώθηκε από την Ομοσπονδία Αγώνας Κλειστού Χώρου Α’ & Β ‘ Κατηγορίας Ανδρών  και Γυναικών.

Το Τμήμα Τοξοβολίας Ενηλίκων των ΠΑγΟ της ΔΕΠΟΚΑΛ συμμετείχε με 3 αθλητές, 1 αθλήτρια στην  Α’ κατηγορία και 2 αθλητές στην Β’ κατηγορία.

  • Στην Α΄ κατηγορία Γυναικών 18 μ. η Αγγελική Μπούρα κατέκτησε την 7η θέση με επίδοση 474.
  • Στην Β’ κατηγορία Ανδρών 18 μ. ο Πέτρος Βρακατσέλης, ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά, κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο με επίδοση 509.
  • Στην Β’ κατηγορία Ανδρών 18 μ. ο Βασίλης Ρουμελιώτης με επίδοση 500 κατέκτησε την 4η θέση.

Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις, όπως και τον υπεύθυνο του Τμήματος Τοξοβολίας των ΠΑγΟ, γυμναστή Δημήτρη Ροντογιάννη.

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών για την στήριξη τους και τον Αθλητικό Σύλλογο «ΤΕΤΡΑΠΤΕΡΡΥΛΙΣ» για τη συνεργασία.

 

Για το Δ.Σ. της ΔΕΠΟΚΑΛ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα