Σολδάτου Μαρία, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος: “έχω την θέληση, το πείσμα, και την διάθεση να αγωνίζομαι για ένα καλύτερο αύριο”

Η επιλογή μου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ», προήλθε μετά από ώριμη σκέψη και συζητήσεις με ανθρώπους που ασχολούνται χρόνια με την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και ανθρώπους που καθημερινά ζουν και εργάζονται στο δήμο μας. Σαν νέος άνθρωπος, έχω την αισιοδοξία για την βελτίωση όχι απλά της εικόνας του νησιού, αλλά και την διευθέτηση βασικών πρακτικών ζητημάτων που θα δώσουν ανάσα στην καθημερινότητα των πολιτών της Λευκάδας, την αναζήτηση νέων ιδεών και μεθόδων επίλυσης προβλημάτων που ταλανίζουν το νησί μας τις τελευταίες δεκαετίες, την χρήση της τεχνολογίας για την μεγαλύτερη έκθεση της αστείρευτης ομορφιάς του νησιού στο εξωτερικό και την προώθηση πολιτιστικών δρώμενων που θα κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την ζωή των κατοίκων αλλά και των τουριστών που επιλέγουν την Λευκάδα ως προορισμό αναψυχής τους.

Συνοψίζοντας, θα έλεγα ότι έχοντας ασχοληθεί με τα κοινά από την πρώτη στιγμή που άρχισα να εργάζομαι,  έχω την θέληση, το πείσμα, και την διάθεση να αγωνίζομαι για ένα καλύτερο αύριο χωρίς να αφήνω να με παρασύρει και να με καθηλώνει η καθημερινότητα, πάντα με σαφή στόχο και όραμα.

Επέλεξα και θέλω να συμπορευθώ με τον σημερινό μας δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης, κ. Κωνσταντίνο Δρακονταειδή, μετά από πολύωρες εποικοδομητικές συζητήσεις που είχαμε με βάση το όραμα του όσον αφορά το νησί και τα προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων, γιατί είναι ένας άνθρωπος που στέκεται δίπλα στους πολίτες, προσπαθεί να βρει τον καλύτερο τρόπο επίλυσης των προβλημάτων που προκύπτουν. Είναι πάντα ανοιχτός στον διάλογο, απαντά σε οποιαδήποτε απορία που έχει ο κάθε πολίτης με επιχειρήματα και κυρίως αντιμετωπίζει τα πάντα με σοβαρότητα, εντιμότητα και υπευθυνότητα, προσπαθώντας να βάλει τα σωστά θεμέλια στις υποδομές του νησιού, ώστε να μπορούμε να ατενίσουμε το μέλλον αυτού του τόπου με ελπίδα και αισιοδοξία.

Τον ευχαριστώ θερμά για την πρότασή του να συνεισφέρω στην δημιουργία νέας πνοής και ιδεών για την βελτίωση του νησιού, καθώς η επιμονή του στο να συμμετέχουν νέοι άνθρωποι στην διαμόρφωση ενός πρωτοποριακού σχεδίου ανάδειξης της Λευκάδας. Αυτή ακριβώς η επιμονή, ήταν που μου κέντρισε το ενδιαφέρον, καθώς δείχνει την ειλικρινή του επιθυμία για την ριζική και καθοριστική αλλαγή του πανέμορφου νησιού μας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα