Σπύρος Πολίτης: “Οικοδομήσαμε μια Λευκάδα που μας χωράει όλους”

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΝΟΣ ΕΝΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΑΓΩΝΑ!

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»  

ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ,  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 4/ΕΤΙΑ!

 

Αγαπητοί συμπολίτες και αγαπητές συμπολίτισσες,

Λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα ήθελα να μοιραστώ τις απόψεις μου μαζί σας, σε συνέχεια του «διαλόγου» και της συνεχούς επικοινωνίας, που είχαμε έτσι κι αλλιώς όλο αυτό το διάστημα της παρουσίας μου στα κοινά.

Η Δημοτική Αρχή, με επικεφαλής τον Δήμαρχό μας, Κωνσταντίνο Δρακονταειδή, ανέλαβε το Δήμο, τον Μάιο του 2014, δίνοντας δείγματα μιας άλλης τοπικής «διακυβέρνησης», μιας άλλης «φιλοσοφίας» και πρακτικής.

Παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες, παρά τις ελλείψεις προσωπικού, τον μεγάλο σεισμό του 2015, τις κατολισθήσεις, τα ακραία καιρικά φαινόμενα δουλέψαμε όλοι μαζί, πολλές φορές πέραν και των ορίων αντοχής μας, με προσήλωση στο στόχο της προσφοράς στον συνάνθρωπο, πραγματοποιώντας έργα ουσίας κι όχι βιτρίνας. Ήταν για μας κανόνας ψυχής και πολιτικής άποψης. Στρατηγική επιλογή.

Το έργο μας αποτυπώνεται εν συντομία στο 36σέλιδο φυλλάδιο του Συνδυασμού μας, που έχει κυκλοφορήσει και κυρίως αποτυπώνεται στα εκατοντάδες μεγαλύτερα και μικρότερα έργα, που έχουν γίνει και επηρεάζουν την καθημερινότητα όλων μας.

Δουλέψαμε με ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ,  ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ,  ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,  χτίζοντας μια ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΣΧΕΣΗ με τους συμπολίτες μας, πολλοί από τους οποίους μας «καταλογίζουν», ότι «χαλάσαμε την πιάτσα» κλείνοντας τα αυτιά στις σειρήνες του «προσωπικού κέρδους» (οικονομικού ή πολιτικού), κλείνοντας τα μάτια μπροστά στο «ίδιον όφελος» κλείνοντας την πόρτα σε «παράσιτα και παρατρεχάμενους».

Την ίδια στιγμή μετατρέψαμε σε καθημερινό καθήκον την κοινωνική πολιτική, έχοντας ταυτόχρονα ανοιχτές πόρτες σε κάθε πολίτη αυτού του Δήμου.

Οικοδομήσαμε μια Λευκάδα που μας χωράει όλους χωρίς διακρίσεις με προσήλωση στην ίση αντιμετώπιση όλων των πολιτών.

Λειτουργήσαμε έξω και μακριά από τα κομματικά κριτήρια και χρώματα και είμαστε περήφανοι γι αυτό.

Και για να μιλήσω με όρους περισσότερο οικείους σε μένα:

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στην δεύτερη τετραετία, απαιτείται η ίδια σκληρή δουλειά, σχεδιασμός και προγραμματισμός, ώστε να χτίσουμε πάνω στα θεμέλια του πρώτου ημιχρόνου.

Έχουμε πλέον την εμπειρία 4,5 ετών στην άσκηση αυτοδιοίκησης, επαυξημένη ικανότητα. Αυξημένο πάθος και δύναμη για την ολοκλήρωση του αγώνα και του οράματος μας.

Τώρα που η χώρα βγαίνει στο ξέφωτο, τώρα η Λευκάδα μπορεί ακόμη περισσότερα κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο έχοντας στο τιμόνι εκείνους που στα τέσσερα προηγούμενα χρόνια της κρίσης και  της τρικυμίας, κατάφεραν να οδηγήσουν τον μικρό μας τόπο σ απάνεμο λιμάνι.

Μας μένει ακόμα δρόμος! Αυτό τον δρόμο θέλουμε να τον διανύσουμε μαζί!

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ

Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΔΕΝ ΠΙΣΩΓΥΡΙΖΕΙ

ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΟΛΙΤΗΣ  

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗ

«ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα