Στόχος και όραμά μου για την τοπική κοινωνία μας, είναι η βελτίωση της ενημέρωσης, με ένα ευρύ φάσμα δράσεων, μέσα από επαγγελματικό πρίσμα και την συνεργασία των αρμόδιων υπηρεσιών.

     Στο κάλεσμα της μεγάλης και ανοιχτής παράταξης “Όλοι για την Λευκάδα” δεν θα μπορούσα να πω όχι, ούτε να αμφισβητήσω στιγμή την προθυμία και την θέληση για στοχευμένη πρόοδο και δημιουργική ανάπτυξη στο νησί μας.

     Συζητώντας με τον δήμαρχο και τα έμπειρα στελέχη της δημοτικής αρχής, βρήκαμε κοινούς στόχους για να μετουσιώσουμε την δική μου εργασιακή εμπειρία σε κοινωνική προσφορά, για την συμπολίτισσα,τον συμπολίτη και την νέα γενιά του τόπου μας.

     Κατάγομαι από το Πινακοχώρι Σφακιωτών, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Κατοικώ στην Αθήνα απ’το 2001 έως σήμερα. Είμαι ενεργός πολίτης, με πολιτικές ανησυχίες και τεράστιο ενδιαφέρον για το πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

     Επαγγελματικά ανδρώθηκα στους κόλπους της Πολεμικής Αεροπορίας, κατέχοντας θέσεις υψηλής ευθύνης, ως προϊστάμενος ομάδων  και επιτελής προϊστάμενος ομάδων δίωξης ναρκωτικών ουσιών για 15 χρόνια, συμμετέχοντας σε εκατοντάδες αποτρεπτικές και κατασταλτικές αποστολές σε όλη την Επικράτεια. Η προχωρημένη εκπαίδευση στην εξειδίκευση μου, προέρχεται από επιμορφωτικά σχολεία της ΕΛ.ΑΣ και των Ε.Δ.. Έχω συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια και διαλέξεις από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μου για να ασκήσω εμπράκτως και με επαγγελματισμό τα διωκτικά καθήκοντα μου.

     Τα τελευταία χρόνια υπηρετούσα στο Συντονιστικό κέντρο διαχείρισης προσφύγων και στον Κλάδο επιχειρήσεων και πολιτικοστρατιωτικής συνεργασίας.

     Είμαι τελειόφοιτος του Σχολείου Εκπαιδευτών Εδάφους το οποίο μου έδωσε την δυνατότητα να είμαι ομιλητής και να διδάσκω σε σχολεία και σεμινάρια των ΕΔ για την αποτροπή, καταστολή και πρόληψη, για γενικά θέματα ασφαλείας, καθώς και ομιλητής στα κέντρα κατάταξης νεοσυλλέκτων, ενημερώνοντας την νέα γενιά για τους κινδύνους της μεγαλύτερης μάστιγας που ταλανίζει την κοινωνία μας.

     Μετά την παραίτηση μου από τις Ένοπλες Δυνάμεις, δραστηριοποιούμαι στον ιδιωτικό τομέα, ως διοικητικό στέλεχος μεγάλου ασφαλιστικού γραφείου.

     Στόχος και όραμά μου για την τοπική κοινωνία μας, είναι η βελτίωση της ενημέρωσης, με ένα ευρύ φάσμα δράσεων, μέσα από επαγγελματικό πρίσμα και την συνεργασία των αρμόδιων υπηρεσιών. Να δημιουργήσουμε τις υποδομές, στοχεύοντας στην ορθή πληροφόρηση, μέσω ημερίδων, διαλέξεων και επιμορφωτικών σεμιναρίων για την νέα γενιά, τους γονείς και όλους τους συμπολίτες μας. Σε σχολεία, σε φορείς, σε συλλόγους να ακουστεί η λογική της αποφυγής και να δώσουμε στις νέες και τους νέους μας, εφόδια για μια καλύτερη ζωή. Να ατσαλώσουμε τα εχέγγυα και διαμορφώσουμε  ηθικές αξίες με γνώμονα την ορθότητα για ένα “καθαρό” μέλλον.

     Με οδηγούς λοιπόν ” Όλοι για την Λευκάδα” και ” μαζί κερδίζουμε το αύριο” προχωράμε στην νέα προοπτική που ανοίγεται για τον τόπο μας. Η θέληση του δημάρχου Λευκάδος κ. Δρακονταειδή, οι νέες καινοτόμες ιδέες σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας, καθώς και η φρέσκια διάθεση των νέων ανθρώπων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης μας, μόνο θετικά μπορούν να λειτουργήσουν για τον τόπο μας.

     Ζητώ την εμπιστοσύνη σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γληγόρης Χ. Χρήστος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λευκάδας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα