Τοποθετήσεις Δημ. Συμβούλων της Παράταξής μας για τον Προϋπ/μό 2021 που καταψήφισαν

Παρακολουθείστε τις παρεμβάσεις των δημοτικών συμβούλων της παράταξης “ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ” στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ. Σ. για την ψήφιση του Προϋπολογισμού του Δήμου για το 2021. Με εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις κατέδειξαν την πλασματικότητά του και όχι μόνο, καταψηφίζοντάς τον όπως είχαν πράξει πρόσφατα και με το Τεχνικό Πρόγραμμα.

Δυστυχώς η διαδικασία εξελίχθηκε με πρωτοφανή-άσχημο τρόπο, αφού η δημοτική αρχή επέλεξε, στην κορυφαία συνεδρίαση της χρονιάς, να μετατρέψει τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, σε κανονικό… απολογισμό των πεπραγμένων της! Λες και την εμπόδιζε κανείς να το πράξει όπως και όποτε προβλέπεται, οπως γινόταν εδώ και δεκαετίες.

Ο Πρόεδρος του Δ. Σ. Στ. Ρόκκος όχι μόνο ανέχτηκε (προφανώς ήταν ενήμερος) αυτή την απίθανη διαδικασία αλλά σε αντίθεση με την άνεση χρόνου που διέθεσε για δήμαρχο και όλους τους αντιδημάρχους, όταν άρχισαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης να τοποθετούνται θυμήθηκε το χρονόμετρο και κυρίως το… “είστε εκτός θέματος”!

Αποτέλεσμα ήταν οι αντιδράσεις από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης με αποκορύφωμα την αποχώρηση της παράταξης “ΔΙΑΥΛΟΣ” και μάλιστα με την… παρότρυνση του Προέδρου. Έτσι καταγράφεται άλλη μια θλιβερή πρωτιά στη θητεία αυτής της δημοτικής αρχής, που δυστυχώς χαρακτηρίζει μεν την ίδια αλλά γκριζάρει και την αυτοδιοικητική ιστορία του τόπου μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι Αντιπρόεδρος και Γραμματέας του Δ.Σ., Παν. Γληγόρης και Χρ. Γληγόρης αντίστοιχα, διατύπωσαν σαφέστατα την αντίθεσή τους με τον τρόπο που λειτούργησε ο κ. Ρόκκος τόσο σε επίπεδο διαδικασιών όσο και στην περίπτωση της αποχώρησης της παράταξης “ΔΙΑΥΛΟΣ”. Το ίδιο εξάλλου έπραξαν επικεφαλής παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι από την πλευρά της αντιπολίτευσης..

ΠΡΩΤΟΛΟΓΙΑ Κ. ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗ για Προϋπ/μό 2021

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Θ. ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ για Προϋπ/μό 2021

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Λ. ΧΑΛΙΚΙΑ για Προϋπ/μό 2021ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Χ. ΓΛΗΓΟΡΗ για Προϋπ/μό 2021ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Κ. ΣΕΡΒΟΥ για Προϋπ/μό 2021

ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ Κ. ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗ για Προϋπ/μό 2021

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα