Το Δημοτικό Στάδιο σε εγκατάλειψη!

ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ «Πλάτων Γρηγόρης»!

Μέσα σ’ ένα χρόνο, από τον Αύγουστο 2019 μέχρι σήμερα, το δημοτικό στάδιο «Πλάτων Γρηγόρης» από στολίδι έχει περιέλθει σε κατάσταση εγκατάλειψης.

Δε υπάρχει καθόλου επιστασία, επίβλεψη, φροντίδα και συντήρηση με ότι αυτό συνεπάγεται. Η εφαρμογή και η τήρηση ενός τουλάχιστον στοιχειώδους προγράμματος λειτουργίας, άκρως όμως απαραίτητου για την προστασία των υποδομών του σταδίου, είναι ζητούμενο.

Ο νέος χλοοτάπητας που τοποθετήθηκε προ διετίας επί δημοτικής αρχής Κων/νου Δρακονταειδή είναι σχεδόν κατεστραμμένος. Έχουν δημιουργηθεί πολλές λακκούβες στον αγωνιστικό χώρο ενώ υπάρχουν σημεία που το χόρτο είτε έχει εντελώς καταστραφεί είτε «παλεύει» με τ’ αγριόχορτα και το τριφύλλι.

Σχεδόν παντού σκουπίδια, οι χώροι αποθήκευσης σε άθλια κατάσταση, τα κανάλια απορροής όμβριων γεμάτα χόρτα και η συντήρηση ζητούμενη.

Τα 50 καθίσματα περιμένουν ακόμη (1 χρόνο+) την τοποθέτηση τους κάτω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία ενώ οι κουρελιασμένες σημαίες μόνο θλίψη προκαλούν!

Τα στρώματα ύψους και επί κοντώ, που αποκτήθηκαν προς το τέλος της θητείας μας και βοήθησαν αφάνταστα τα σωματεία του στίβου και τους αθλητές στις επιδόσεις τους, έχουν αφεθεί στην τύχη τους, όπως επίσης και τα σκάμματα.

Αυτά και άλλα πολλά που διαπιστώνουμε, δεν καταγράφονται απλά για αντιπολίτευση αλλά από αγωνία και αγανάκτηση γι’ αυτό που συμβαίνει, αφού σαν δημοτική αρχή επιτελέσαμε σημαντικό έργο και στον αθλητισμό (υπάρχουν και ενταγμένα έργα που  δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη!) με πόρους από Δήμο, Περιφέρεια, Γ.Γ.Α. και Π.Δ.Ε.

Τονίζοντας ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ολιγωρεί (τουλάχιστον), θέτοντας σε κίνδυνο έργα υποδομών που δεν ξανά-γίνονται τόσο εύκολα, καλούμε την τωρινή διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της, αναλογιζόμενη (εκτός των άλλων) ότι δαπανήθηκε δημόσιο χρήμα και για το Στάδιο, σε πολύ δύσκολες περιόδους.

Σαν Παράταξη παρακολουθούμε και ενημερωνόμαστε συνεχώς για όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου και τα έργα που σχεδιάσαμε, εντάξαμε, χρηματοδοτήσαμε και βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης. Έτσι στις αρχές Αυγούστου είχαμε επισημάνει την πολύ άσχημη κατάσταση που επικρατούσε στο Δημοτικό Στάδιο, χωρίς δυστυχώς να ληφθούν απ’ την δημοτική αρχή τα μέτρα που τότε απαιτούνταν.                                                    Τώρα η κατάσταση είναι εντελώς απαράδεκτη!

Δημοτική Παράταξη «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

20/9/2020

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα