Χριστούγεννα στο Δήμο Λευκάδας!

Και το 2018 ο στολισμός στον Δήμο μας ξεπέρασε, κατά πολύ, την προηγούμενη χρονιά, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.                                                                                Κατά γενική ομολογία ήταν ο καλύτερος χριστουγεννιάτικος διάκοσμος που έγινε ποτέ.       Ο στολισμός εφέτος επεκτάθηκε σε πολλά σημεία της πόλης, στις έδρες όλων των δημοτικών ενοτήτων και πολλών τοπικών κοινοτήτων, σε συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησε τα Χριστούγεννα του 2014.

Όμως πάρα πολλές είναι και οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλο το Δήμο μας το διάστημα των γιορτών. Εκδηλώσεις διοργανώνουν :  ο Δήμος Λευκάδας σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο και την Κοινωφελή ΔΕΠΟΚΑΛ αλλά και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι στην πόλη και τα χωριά. Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, προβολές ταινιών για ενήλικες και παιδιά, κάλαντα, εργαστήρια κατασκευών, παιγνίδια για παιδιά, ζυμώματα, κλπ.

Στη Λευκάδα δημιουργείται ένας χριστουγεννιάτικος πυρήνας χαράς για μικρούς και μεγάλους στην καρδιά της πόλης , στην Αίθουσα Τέχνης Θ. ΣΤΑΜΟΣ στην πλατεία “Μαρκάς” από 14 έως 31 Δεκεμβρίου 2018 με τη συνεργασία δομών του Δήμου, της ΔΕΠΟΚΑΛ και του Πνευματικού Κέντρου.
Οι δράσεις ξεκινούν την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 18.00 με Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι κατασκευών.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα