Θ. Γαλιατσάτος: Σε εξέλιξη η ιδιωτικοποίηση των απορριμμάτων στα Ιόνια

“Το έργο της πλήρους ιδιωτικοποίησης της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στα Ιόνια Νησιά, σε πλήρη εξέλιξη”.

Η κ. Κράτσα ήδη προανήγγειλε από ραδιοφώνου της ΕΡΤ Κέρκυρας την ενδεχόμενη “διόρθωση” ή “τροποποίηση” των προδιαγραφών και της σκοπιμότητας του εργοστασίου απορριμμάτων της Κέρκυρας!!
Ενός εργοστασίου του οποίου το έργο της κατασκευής του εχει ήδη δημοπρατηθεί!!

Είχαμε εκτιμήσει, προβλέψει και προειδοποιήσει για την πραγματική σκοπιμότητα ίδρυσης του Περιφερειακού Διαβαθμιδικού Φορέα με την συμμετοχή και προεδρία της ΠΙΝ, που δεν είναι άλλος από την παράδοση των έργων υποδομής και εν συνεχεία της εκμετάλλευσης της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στα γνωστά οικονομικά συμφέροντα που δραστηριοποιούνται σχετικά.

Ο ρόλος του Γ. Γ. Διαχείρισης των στερεών αποβλήτων και (διαχρονικά) εμπίστου του κ. Χατζηδάκη κομβικός και καθοριστικός, γι αυτό και καθοδηγεί την δουλειά προσωπικά, όπως και της κ. Κράτσα που εχει αναλάβει τον ρόλο της εκλαΐκευσης της πολιτικής αυτής αλλά και τον εκτελεστικό ρόλο της λήψης των αποφάσεων εκμεταλλευόμενη συχνά τις διαφορετικές προτεραιότητες και στοχεύσεις των δημάρχων.
Πρόβλεψη: το εργοστάσιο της Κέρκυρας με το πρόσχημα αναγκαίων η όχι αλλαγών θα αποσυρθεί χάνοντας λόγω χρόνου την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, και θα επανέλθει με την μορφή των ΣΔΙΤ!
Η “ΑΝΑΣΑ” καλεί κάθε φορέα τοπικό, περιβαλλοντικό η αυτοδιοικητικό να αναλάβει δράση, πριν είναι πολύ αργά.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα