“Κατέρρευσε” ο χλοοτάπητας του Δημοτικού Σταδίου! Επιτομή της ανευθυνότητας, της αδιαφορίας ή της ανικανότητας;

Λευκάδα, 22/8/2021

Μόνο θλίψη κι αγανάκτηση προκαλεί η εικόνα, τα δύο τελευταία χρόνια, του αναβαθμισμένου Δημοτικού Σταδίου “Πλάτων Γρηγόρης” που παρέλαβε η δημοτική αρχή Σολδάτου, Καλού, Λιβιτσάνου. Σε πλήρη αποσύνθεση βρίσκεται πλέον ο αγωνιστικός χώρος του!

Το χαλί που παρέδωσε η δημοτική αρχή Δρακονταειδή, το καλοκαίρι του 2019, φαίνεται ότι έγινε “μαγικό” και πέταξε γι’ αλλού! Μεγάλο ποσοστό του χόρτου έχει καεί, το τριφύλλι και τ’ αγριόχορτα έχουν σκεπάσει πάνω απ’ το 50 % του γηπέδου ενώ ότι απέμεινε είναι σκέτο χώμα.

Ενδεικτικά θυμίζουμε ότι η Παράταξή μας, ως Δημοτική αρχή, είχε τοποθετήσει νέο χλοοτάπητα, νέο ποτιστικό σύστημα, πρόσθετο σύστημα αποστράγγισης, δημοσιογραφικά θεωρεία, προμηθεύτηκε στρώματα ύψους και επί  κοντώ, τοποθέτησε νέα πλαστικά καθίσματα, κατασκεύασε δεύτερο σκάμμα μήκους, δημιούργησε αποδυτήρια διαιτητών, προμηθεύτηκε εξοπλισμό ενώ προχώρησε και σε πολλές άλλες σημαντικές παρεμβάσεις, που έδωσαν προσωπικότητα στο Δημοτικό Στάδιο, εξυπηρετώντας τους χρήστες συλλόγους και δημότες.

Η ανυπαρξία πολιτικής της τωρινής δημοτικής αρχής και στον αθλητισμό, έρχεται να επιβεβαιώσει την ανικανότητα της σε μια σειρά άλλων τομέων, αναδεικνύοντας την έπαρση και την αλαζονεία με την οποία αντιμετώπισε τις συχνές καλόπιστες προειδοποιήσεις κι επισημάνσεις μας για την συνεχή υποβάθμιση του κυριότερου αθλητικού χώρου του Δήμου.

Ενδεικτικό της πλήρους αδιαφορίας είναι η μη τοποθέτηση, όλο αυτό το διάστημα, προσωπικού στο Δημοτικό Στάδιο, παρά τις επιτακτικές ανάγκες, τις εισηγήσεις και τις πολλές προσλήψεις που έγιναν.

Έτσι μέσα στα δύο πρώτα χρόνια της διοίκησης Σολδάτου, Καλού, Λιβιτσάνου όχι μόνο χάθηκαν ο σχεδιασμός, οι προσπάθειες και το έργο της 5ετίας 2014-2019 αλλά και το δημόσιο χρήμα που είχε επενδυθεί στο Δημοτικό μας Στάδιο.

Δημοτική Παράταξη «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα