Ανακοίνωση για το εκλογικό αποτέλεσμα

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

για το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών

 

Στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου οι πολίτες έκαναν την επιλογή τους!

Ευχόμαστε στο νέο Δήμαρχο Λευκάδας κ. Ξενοφώντα Βεργίνη και όλα τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Για την Παράταξή μας προφανώς το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό.

Είμαστε όμως ικανοποιημένοι για τον τρόπο που δώσαμε την εκλογική μάχη. Με λόγο αυτοδιοικητικό, σαφή και καθαρό, μιλώντας για την ουσία των προβλημάτων και καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις για όλα τα σοβαρά ζητήματα-προβλήματα των νησιών μας.

Δώσαμε έναν αγώνα κόντρα σε πολλές αντιξοότητες, όμως μας κάνει περήφανους η επιλογή μας να πορευτούμε με ένα ανανεωμένο ψηφοδέλτιο. Με νέους και νέες που δεν ζητούσαν το οτιδήποτε, απλώς ένοιωθαν την ανάγκη να προσφέρουν στον τόπο τους. Μας κάνει ακόμη πιο περήφανους η θέληση και το πάθος τους να συνεχίσουν, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, πιο αποφασιστικά την προσπάθεια για να αλλάξουν όλα όσα κρατούν τον τόπο μας πίσω.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους τους πολίτες που μας άκουσαν και μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους. Να είναι σίγουροι ότι δεν πρόκειται να την εκποιήσουμε στο πολιτικό (και όχι μόνο) «χρηματιστήριο».

Θα υπερασπιστούμε την αξιοβίωτη ανάπτυξη του τόπου μας, την ύπαρξη ενός Δήμου φιλικού στον πολίτη, την ισότιμη αντιμετώπιση των τριών νησιών μας, της πόλης και των χωριών, την κοινωνική αλληλεγγύη, την ανεξαρτησία και την ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης κόντρα στην απαξίωσή της από το σημερινό κεντρικό κράτος.

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εδώ! Ως ενεργοί πολίτες θα βρισκόμαστε και θα δρούμε μέσα στην κοινωνία, τις γειτονιές, τα χωριά, στο Δημοτικό Συμβούλιο καθημερινά για 5 χρόνια και όχι κάθε 5 χρόνια!

 

10/10/2023

Δημοτική Παράταξη «Όλοι για τη ΛΕΥΚΑΔΑ»

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα