Θ. Περδικάρης: “3,5 χρόνων αδιαφορία για την τουριστική προβολή του Δήμου Λευκάδας”

Τοποθέτηση Θ. Περδικάρη για την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Δ. Λευκάδας και το Πρόγραμμα Δράσεων 2023.

Σφοδρή κριτική στην δημοτική αρχή άσκησε ο δημοτικός σύμβουλος της Παράταξης Θανάσης Περδικάρης κατά τη συζήτηση του Προγράμματος Δράσεων Τουριστικής Προβολής Δήμου Λευκάδας 2023, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 4ης Μαρτίου 2023, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

“Σε όλη τη θητεία της η δημοτική αρχή Χ. Καλού δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον αλλά αντίθετα τραγική ολιγωρία για την τουριστική προβολή”.

“Για 2-3 χρόνια δεν συνεδρίασε ποτέ η Επιτροπή και προφανώς δε υποβλήθηκε πρόγραμμα δράσεων στον ΕΟΤ προς έγκριση για να υλοποιηθεί”.

“Η εισήγηση-πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις που είχαν σχεδιαστεί και προγραμματιστεί στην δική μας θητεία το 2019 και όχι το 2020, το 2021 ή το 2022!”.

“Επί 3,5 χρόνια δεν ασχοληθήκατε καθόλου με το συγκεκριμένο θέμα, δεν σας απασχόλησε ποτέ!” 

“Χαρακτηριστικό παράδειγμα της απαράδεκτης στάσης σας είναι ότι σε επιστολή-αίτημα για ενημέρωση που υπέβαλα στη θητεία σας για τη μη λειτουργία της Επιτροπής, μου απαντήσατε -επιβεβαιώνοντας την παροιμιώδη αδιαφορία σας- μετά από 6+ μήνες και αφού  είχε αντικατασταθεί ο υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος!”

“Προτεραιότητα του ειδικού συμβούλου του δημάρχου. θα έπρεπε να είναι η δημιουργία της ιστοσελίδας για την τουριστική προβολή και όχι τα επικοινωνιακά βιντεάκια για τα περιβόητα έργα ημέρας”.

“Θεωρούμε πολύ σημαντική τη λειτουργία της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, με τις όποιες δυνατότητες έχει ο Δήμος. Όμως ο τρόπος που τη λειτούργησε η δημοτική αρχή Χ. Καλού στη θητεία της και το Πρόγραμμα Δράσης που εισηγείστε για το 2023 μας αναγκάζει να απέχουμε από την ψηφοφορία”.

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα