Κ. Δρακονταειδής για ύδρευση: “Ακούστε και άλλους! Νομίζετε πως τα ξέρετε όλα!”

Παρακολουθείστε τοποθέτηση του Κων/νου Δρακονταειδή στη συζήτηση που προκάλεσε η Παράταξη “ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ” στο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με τα πολύ μεγάλα προβλήματα υδροδότησης στην πόλη και σε κοινότητες του Δήμου μας, τους τελευταίους μήνες.

Να σημειώσουμε ότι το αίτημά μας κατατέθηκε την 12η Ιουλίου 2021 και συνοδεύοταν από ολοκληρωμένη εισήγηση (εισηγητές: Κ. Σέρβος, Κ. Δρακονταειδής) με διαπιστώσεις αλλά κυρίως προτάσεις για το πρόβλημα.      Όμως στη συνεδρίαση της 14ης του ίδιου μήνα οι 3 παρατάξεις που διοικούν τον Δήμο (Θ. Σολδάτου, Χ. Καλού, Ι. Λιβιτσάνου) αρνήθηκαν να συζητηθεί.

Αντί αυτού το ενέταξαν στην ημερήσια διάταξη την 30η Ιουλίου (15 μέρες μετά), με εισηγητές τον δήμαρχο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο αλλά χωρίς… εισήγηση! Μόνο και μόνο για να φανεί ότι έχουν την πρωτοβουλία και δεν… σύρονται. Όμως αν πραγματικά ενδιαφέρονταν να συζητήσουν το πρόβλημα, σεβόμενοι τους πολίτες και το θεσμό του κορυφαίου τοπικού αυτοδιοικητικού συλλογικού οργάνου, θα το είχαν πράξει εδώ και καιρό. Απλά προσπάθησαν να κερδίσουν λίγες μέρες για να κάνουν τα… μαγικά τους! Και το αποτέλεσμα; Μα αυτοθαυμασμός και πολλά Θα…!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα