Συνάντηση Δημάρχου με το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Νομού Λευκάδας

   Λευκάδα 8-6-2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ                   ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

Τη Δευτέρα, 4-6-2018, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής δέχθηκε το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Λευκάδας.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα των αστυνομικών του νομού μας. Πέρα από τα προβλήματα για την αύξηση του αριθμού του προσωπικού, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο, το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών ανέφερε και το μείζων πρόβλημα της στέγασης της Υπηρεσίας.

Ο Δήμαρχος τους ανέλυσε τις ενέργειες στις οποίες ήδη έχει προβεί η Δημοτική Αρχή, από τη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων της, σε συνεννόηση με την Κτηματική Υπηρεσία Λευκάδας και που στόχο έχουν την παραχώρηση, στον Δήμο από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), των οικοπέδων ΒΚ 75 που βρίσκεται στη θέση των παλιών Αλυκών.

Από τη στιγμή που θα γίνει η παραχώρηση ακολουθεί η κατανομή των διαθέσιμων χώρων όπου και η ΕΛ.ΑΣ. έχει το δικό της μερίδιο.

Στη συνάντηση τονίστηκε η υπάρχουσα αλληλοκατανόηση και η πολύ καλή συνεργασία ανάμεσα στον Δήμο και στην Αστυνομική Υπηρεσία του Νομού Λευκάδας και η διάθεση για την απρόσκοπτη συνέχιση τους και από τις δύο πλευρές.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα