Αίτημα σύγκλισης του Δ. Σ. Λευκάδας για το Τουριστικό Περίπτερο

Ύστερα από:

  • Τις εξελίξεις σε ότι αφορά την διαγωνιστική διαδικασία για το Τουριστικό Περίπτερο στο Κάστρο και την καθυστέρηση που υπάρχει από την έκδοση της δικαστικής απόφασης.

  • Την προσπάθεια τροποποίησης και αλλαγής της διακήρυξης του 2017, η οποία ήταν σε γνώση του Προέδρου του Δ.Λ.Τ. και προφανώς του Δημάρχου και των παρατάξεων που συγκροτούν την δημοτική αρχή και την οποία πολύ έγκαιρα είχαμε εντοπίσει, δημοσιοποιήσει και καταγγείλει.

  • Την περίεργη παράκαμψη του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής Π. Ε. Λευκάδας, μετά τις δύο (2) αρνητικές γνωμοδοτήσεις του για τη μελέτη, την παραπομπή του ζητήματος στο Κεντρικό Αρχιτεκτονικό Συμβούλιου και την έκδοση θετικής (κατά πλειοψηφία) γνωμοδότησης με διαδικασίες fast track.

H Παράταξή μας και οι υπόλοιπες Παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, ύστερα από συνεννόηση, απέστειλαν επιστολή-αίτημα δώδεκα δημοτικών συμβούλων στον Πρόεδρο, ζητώντας του να συγκαλέσει το Σώμα για συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος, όπως προβλέπεται από το Νόμο και όπως είναι υποχρεωμένος να πράξει, με τίτλο: “Ενημέρωση – συζήτηση και λήψη απόφασης/κατεύθυνσης προς το ΔΛΤ για τον υπό εξέλιξη διαγωνισμό μακροχρόνιας παραχώρησης του Τουριστικού Περίπτερου στο Κάστρο Αγίας Μαύρας”. Η επιστολή-αίτημα υποβλήθηκε στις 20/8/2022 και η συνεδρίαση ορίστηκε για την Τρίτη 30/8/2022.

Ακολουθεί η επιστολή που στάλθηκε με τις υπογραφές των δημοτικών συμβούλων της Παράταξής μας.

Αίτημα σύγκλισης Δ.Σ. (με υπογραφές) για Τουριστικό Περίπτερο (20-8-2022)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα