Δρακονταειδής: Περικοπή 30,1 εκατ. για τους πολίτες του Ιονίου με αδιαφανείς διαδικασίες (ηχητικό)

Δείτε το σχετικό ηχητικό με την καταγγελία-τοποθέτηση του πρώην Δημάρχου Λευκάδας και Δημ. Συμβούλου Κ. Δρακονταειδή στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (8/7/2020), σχετικά με την περικοπή 30,1 εκατ. ευρώ από το ΠΕΠ Ιονίων Νήσων και τη μεταβίβασή τους από την κ. Κράτσα στο Υπουργείο του Γεωργιάδη για τον… Covid-19.

Επίσης ο επικεφαλής της Παράταξης “ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ” αναφέρθηκε στις αδιαφανείς και πρωτόγνωρα αντιδημοκρατικές διαδικασίες στο συγκεκριμένο θέμα, αφού πολλοί αιρετοί που συγκροτούν στην Επιτροπή Παρακολούθησης και δεν είχαν προσκληθεί φαίνεται ότι συναινούν και υπογράφουν τη συγκεκριμένη απόφαση.

Μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Καλός ο οποίος όμως όχι μόνο δεν ενημέρωσε, όπως όφειλε, το Σώμα για ένα τόσο σοβαρό πολιτικό, οικονομικό και ηθικό ζήτημα αλλά αρνήθηκε να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, επικαλούμενος… ελλειπή ενημέρωση. Με τη συναίνεση μάλιστα των 3 παρατάξεων της πλειοψηφίας (Καλός, Λιβιτσάνης, Σολδάτος) αλλά και αυτής του κ. Γληγόρη μετέθεσε τη συζήτηση για την επόμενη συνεδρίαση, δηλαδή μετά από 20-25 ημέρες τουλάχιστον.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα