Κώστας Δρακονταειδής στο LefkadaToday: Ως δήμαρχος και ως πολίτης κινούμαι πάντα στο φως. Άλλοι κινούνται στο σκοτάδι. Δεν έδωσα καμία εντολή να αφαιρεθεί η περίφραξη στην 8ης Μεραρχίας.”

Την αντίδραση του δημάρχου Kωνσταντίνου Δρακονταειδή προκάλεσε ο ισχυρισμός του δικηγόρου της οικογένειας κύριου Χριστόπουλου που φιλοξενήθηκε στο lefkadatoday, ότι χθες αργά το βράδυ έδωσε εντολή στα συνεργεία του δήμου, να αφαιρέσουν την περίφραξη επί της 8ης Μεραρχίας.

Ο δήμαρχος ανέφερε συγκεκριμένα:

Θα συνιστούσα και στο δικηγόρο της οικογένειας, αλλά και στην ίδια να είναι πιο ψύχραιμοι, γιατί είναι προφανές πως έχουν χάσει την ψυχραιμία τους.

Όταν γίνονται τέτοιες δηλώσεις και κατηγορούν το δήμαρχο ότι βράδυ έβαλε τα συνεργεία του για να αφαιρέσει περίφραξη την οποία είχαν τοποθετήσει οι ίδιοι,θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί, γιατί αυτό που λένε συνιστά αδίκημα και ο κ Χριστόπουλος, ως δικηγόρος θα πρέπει να το γνωρίζει αυτό μιας και θεωρώ ότι είναι καλός δικηγόρος.

Σχετικά με την ουσία της υπόθεσης, ο Δρακονταειδής Κωνσταντίνος, δήμαρχος, αλλά και ως πολίτης ότι κάνει το κάνει στο φως της μέρας.

Αν έρθει η στιγμή που θα χρειαστεί να βγουν αυτά, θα γίνουν ντάλα μεσημέρι και θα είμαι και μπροστά. Αυτοί που κρύβονται στα παρασκήνια, είναι άλλοι.

Επομένως καμία δημοτική αρχή, κανένας δήμαρχος και κανένας υπάλληλος του δήμου δεν προέβη σε αυτή την ενέργεια, διότι εμείς ως δημοτική αρχή αλλά και εγώ προσωπικά κινούμαστε στο φως, άλλοι κινούνται στο σκοτάδι τις τελευταίες πολλές δεκαετίες.

Θα συνιστούσα και πάλι να είναι πιο ψύχραιμη και η  οικογένεια και ο δικηγόρος τους, διότι η κατάσταση θα ξεφύγει και τα αποτελέσματα δεν θα είναι κακά για το Δήμαρχο, γιατί αυτό επιδιώκουν να μην εκλεγεί στις εκλογές, θα είναι κακά και για τους ίδιους.

Αυτό συνιστά φιλική συμβουλή και όχι να θέλει κανείς να τους δώσει κάποιον άλλο χαρακτήρα.

Φιλική συμβουλή, να ρίξουν τους τόνους, να είναι πιο ψύχραιμοι και να προσέχουν τι λένε, εγώ είμαι εξαιρετικά προσεκτικός στις κρίσεις μου και στα σχόλιά μου, θα συνιστούσα στους ίδιους να κάνουν το ίδιο και να μην παρασύρονται από διάφορους.

Εγώ βρισκόμουν στο Νυδρί μέχρι τις 10:30 το βράδυ σε δημόσια εκδήλωση, επέστρεψα στη Λευκάδα στις 11:00, όταν πέρασα εκείνη τη στιγμή από την περιοχή υπήρχε στη θέση της η περίφραξη, τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω γιατί πήγα σπίτι μου και κοιμήθηκα.

Τι ώρα αφαιρέθηκαν και ποιος το έκανε δεν το γνωρίζω.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα