Λαϊκή Συνέλευση στην Εξάνθεια.

          Λευκάδα 17-1-2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΝΘΕΙΑ

   Στη Λαϊκή Συνέλευση στο “Σπίτι του χωριού” στην Εξάνθεια, παρευρέθηκαν την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς, ο Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μάρκος Νικητάκης, (που αναπλήρωνε τον Δήμαρχο ο οποίος απουσίαζε στην Αθήνα) και Κωνσταντίνος Σέρβος.

Τη συζήτηση άνοιξε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Ιωάννης Γράψας ο οποίος έκανε απολογισμό των έργων που έχουν γίνει στην περιοχή ακολούθως το λόγο πήραν οι κάτοικοι με ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές τοποθετήσεις.

Στη συνέχεια ο κ. Αντιπεριφερειάρχης και οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής ενημέρωσαν για τις ενέργειες του Δήμου και της Περιφέρειας αντίστοιχα σχετικά με έργα που έχουν εκτελεσθεί η βρίσκονται σε εξέλιξη σύμφωνα μου τους προϋπολογισμούς των προηγούμενων ετών αλλά και του τρέχοντος έτους (Σπίτι του Χωριού, έργα ύδρευσης, παρεμβάσεις εντός οικισμού, βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων – καθαριότητα, αγροτική οδοποιία κλπ.).

Οι παρευρισκόμενοι αιρετοί απάντησαν σε ερωτήσεις που τέθηκαν και κατέγραψαν τις προτάσεις του Προέδρου και των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Εξάνθειας.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα